Öt új autóval bővül jövő héten a Gran Turismo 7

2023. március 26.
29.0371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Gran Turismo 7 producere öt új autóval kecsegtetett, amelyek a jövő héten érkeznek a játékba, Kaz Yamauchi szombaton egy tweetben folytatta azt a trendet, miszerint csak a sziluettjét mutatta meg az új verdáknak.

Hivatalos bejelentés még nem érkezett arról, hogy milyen modellek lesznek ezek az autók, de a rajongók korábban elég pontosan ki tudták találni a körvonalak alapján. Úgy tűnik, az újdonságot két Porsche - egy 904 Carrera GTS és egy 959-es az 1980-as évekből -, egy Audi RS5 DTM, egy Mazda 3 és egy Toyota Alphard minivan jelenti.

A legtöbb játékos számára egy kisbusz nem biztos, hogy izgalmasnak tűnik, de a Gran Turismo 7-ben a Toyota Alphard lenne az első. Yamauchi a tweetjét angolul és japánul is közzétette, de a japán szöveg tartalmaz egy plusz mondatot: "Tokióban cseresznyevirágzási szezon van". Ez lehet, hogy csak egy félvállról jövő megjegyzés, de az is lehet, hogy más extrákról árulkodik.

Gran Turismo 7 producere öt új autóval kecsegtetett, amelyek a jövő héten érkeznek a játékba, Kaz Yamauchi szombaton egy tweetben folytatta azt a trendet, miszerint csak a sziluettjét mutatta meg az új verdáknak.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Kisbusz kemény. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 1 napja

Nem kapkodják el a tartalmakat hozzá..

válasz erre
Gran Turismo 7
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja