Advertisement

Ősszel Európában is megjelenhet a Pokemon Black and White 2

2012. február 28.
1.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo bejelentette, hogy továbbra sem szeretnék lerombolni a - legfőképpen Angliában kialakult - Nintendo DS kultuszt, aminek köszönhetően a Japánok megerősítették, hogy Európában is megjelenhet a masina alighanem egyik legjobban várt videojátéka, a Pokemon Black and White 2.
 

A hivatalos állásfoglalás szerint a játék valamikor idén ősszel kerülhet a boltok polcaira, ám ennél közelebbi időpontot egyelőre még nem osztottak meg velünk a Japánok.

Azt azonban már az orrunkra kötötték, hogy a megjelenéskor számtalan meglepetés fog várni ránk, amivel kapcsolatban nem tudni, hogy a játékot magát érintve várhatók - például exkluzív tartalmak képében - vagy a megjelenés esetében, például különleges kiadások vagy események megvalósulásában.

A történtekkel kapcsolatos legnagyobb érdekesség egyébiránt az, hogy Japán határain belül is csak idén nyáron fog megjelenni a Pokemon Black and White 2, amihez képest az őszre tervezett nyugati premier igencsak záros határidőnek tűnik, de garantáltan örülni fogunk neki, ha megvalósul.
2 hozzászólás

Kekmedve

11 éve, 10 hónapja és 8 napja

Szerezd meg hát mind, pokémon!

válasz erre

DoubleW

11 éve, 10 hónapja és 9 napja

Pokemon Aki szereti annak biztos jó lesz

válasz erre
Pokemon Black and White 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaPatrik94 profilja