Óriási meglepetéseket ígér a Sony a PS5 funkciói kapcsán

2020. január 09.
8.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagyjából kijelenthetjük, hogy egész szép mennyiségű információt tudunk már a PS5-ről, viszont még távolról sem lőtte el minden puskaporát a Sony, hiszen a PlayStation divízió fejese, Jim Ryan elhintette, hogy hatalmas meglepetéseket várhatunk még.

Konkrétan olyan egyedi funkciókat említett meg, amikről eddig még nem hullt le az a bizonyos lepel, sőt mi több, ha ez még nem lenne elég, akkor hozzátette, hogy ezek lesznek azok a funkciók, amik által a leginkább elkülöníthető lesz a PS5 a korábbi generációs konzoljaiktól.

Beszélt egy kicsit arról is, hogy a 3D-s audiohangzás és az adaptív kontroller mennyire más élményt fog nyújtani, valamint a villámgyors töltési idők is jelentősek lesznek az SSD-k miatt. Állítása alapján például a Gran Turismo Sportot, ha egyszer kipróbáljuk PS5 kontrollerrel, onnantól nehéz lesz visszatérnünk a PS4 vezérlőjéhez. Ennek ellenére még mindig van a tarsolyukban némi meglepi, csak győzzük kivárni, amíg elmondják, mik azok!
3 hozzászólás

totyak

4 éve, 7 hónapja és 20 napja

Eddig semmi extra nem derült ki, de nem is várok nagy dolgokat. Erősebb hardver, kicsit szebb játékok, csak próbálják jól eladni magukat. De úgy is a játékfelhozatal dönt, nem a konzol maga (szerintem).

válasz erre

Patrik94

4 éve, 7 hónapja és 22 napja

Kiváncsi leszek, mivel lehet fokozni az eddigi infókat...

válasz erre

Direktor

4 éve, 7 hónapja és 22 napja

Olyan hű de nagy csodák mondjuk nem tudnak lenni...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja