Óriási büdzséből készült a Forspoken

2023. március 17.
29.6921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az utóbbi évek egyik legnagyobb játékipari bukása volt a Forspoken, ami akkorát zakózott, hogy még a fejlesztőcsapatot is bezárták miatta, és ez bár elsőre túlzásnak érezhető, valójában a Square Enix nagyon berághatott a brigádra.

Kiderült ugyanis, hogy mekkora büdzsé állt a fejlesztők rendelkezésére ahhoz, hogy elkészüljön, Allison Rymer, a játék vezető írója szerint ugyanis több mint 100 millió dollárt ölt bele a kiadó, amiből illett volna már összerakni valami maradandót, de a siker minden tekintetben elmaradt.

A Square Enix szerint a Forspoken eladásai annyira rosszak voltak, hogy az még a cég pénzügyi állapotát is veszélybe sodorta, ezért a Luminous Productions csapatát is szélnek eresztették, ami a fentiek tekintetében azért egyáltalán nem meglepő.
Forspoken, ami akkorát zakózott, hogy még a fejlesztőcsapatot is bezárták miatta, és ez bár elsőre túlzásnak érezhető, valójában a Square Enix nagyon berághatott a brigádra.'>
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Hát így jártak. röhögő smiley Sosincs rendesen tesztelve semmi, akármilyen pénzt tesznek bele, rohadt **** lett ez az ipar amúgy,

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Kellemetlen.

válasz erre

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 4 napja

Elkótyavetyélt pénz. Sosem értem hogy nem veszik észre menet közben hogy baj van...

válasz erre
Forspoken
27.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja