Advertisement

Októberben érkezik PC-re a Uplay 4.0

2013. szeptember 20.
1.7601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft csapata nemrégiben bejelentette, hogy hamarosan hivatalosan is generációváltáson esik majd át a cég saját digitális disztribúciós rendszere, avagy a későbbiekben next-gen konzolokra is megjelenő Uplay.
Advertisement

A franciák információi szerint a PC-s játékosok már október magasságában élvezhetik a Uplay 4.0 előnyeit, amivel integrált Twitch-támogatás, kibővített letöltés-menedzser, automatikus frissítés, új közösségi funkciók és egyéb lehetőségek is érkeznek majd.

A Ubisoft megerősítette továbbá, hogy immáron biztosan elérhető lesz PlayStation 4-re és Xbox One-ra is a Uplay, mire a next-gen konzolok a boltok polcaira kerülnek, így a konzolos rajongóknak is lehetőségük lesz egyedi profilt készíteniük, hogy könnyedén hozzáférhessenek a Uplay szolgáltatásaihoz, sőt a frissen induló Uplay Win program keretein belül rengeteg in-game és valódi nyereményhez is hozzájuthatnak majd a fanatikusok.
Advertisement
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 25 napja

Annyira nem szeretem ezeket az oldalakat, ahol kötelezően kell regsiztrálni a játékaimat ahhoz, hogy játszani tudjak. De úgy tűnik ez a trend manapság, mert minden nagyobb játékos cégnek van egy ilyenje.

válasz erre

kpal

11 éve, 25 napja

nyeremény zsíír ,de olyan legyen amit Pc használók élvezthetnek..

válasz erre

I3enG

11 éve, 25 napja

Én köszönöm de nem akarom élvezni a Uplayt elég nekem ha steam fut a háttérben. Ha konzolon lesznek akciók akkor megéri de inkább vennék psn-ből plussal+akcióval.

válasz erre

Ravor

11 éve, 25 napja

Jó ez, hogy elhozzák a next-gen konzolokra is, az pedig főleg tetszik, hogy még nyeremények is lesznek!

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 25 napja

Én örülök egy ilyen disztribúciós rendszernek, mert egy helyen vannak a játékaim, de aztán végül csak egyre több van.

válasz erre

 
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja