Októberben érkezik PC-re a Uplay 4.0

2013. szeptember 20.
1.7681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft csapata nemrégiben bejelentette, hogy hamarosan hivatalosan is generációváltáson esik majd át a cég saját digitális disztribúciós rendszere, avagy a későbbiekben next-gen konzolokra is megjelenő Uplay.

A franciák információi szerint a PC-s játékosok már október magasságában élvezhetik a Uplay 4.0 előnyeit, amivel integrált Twitch-támogatás, kibővített letöltés-menedzser, automatikus frissítés, új közösségi funkciók és egyéb lehetőségek is érkeznek majd.

A Ubisoft megerősítette továbbá, hogy immáron biztosan elérhető lesz PlayStation 4-re és Xbox One-ra is a Uplay, mire a next-gen konzolok a boltok polcaira kerülnek, így a konzolos rajongóknak is lehetőségük lesz egyedi profilt készíteniük, hogy könnyedén hozzáférhessenek a Uplay szolgáltatásaihoz, sőt a frissen induló Uplay Win program keretein belül rengeteg in-game és valódi nyereményhez is hozzájuthatnak majd a fanatikusok.
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

Annyira nem szeretem ezeket az oldalakat, ahol kötelezően kell regsiztrálni a játékaimat ahhoz, hogy játszani tudjak. De úgy tűnik ez a trend manapság, mert minden nagyobb játékos cégnek van egy ilyenje.

válasz erre

kpal

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

nyeremény zsíír ,de olyan legyen amit Pc használók élvezthetnek..nyelvnyújtó smileymenő smiley

válasz erre

I3enG

11 éve, 6 hónapja

Én köszönöm de nem akarom élvezni a Uplayt elég nekem ha steam fut a háttérben. Ha konzolon lesznek akciók akkor megéri de inkább vennék psn-ből plussal+akcióval.

válasz erre

Ravor

11 éve, 6 hónapja

Jó ez, hogy elhozzák a next-gen konzolokra is, az pedig főleg tetszik, hogy még nyeremények is lesznek! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja

Én örülök egy ilyen disztribúciós rendszernek, mert egy helyen vannak a játékaim, de aztán végül csak egyre több van.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja