Nyugdíjba megy a PlayStation főnöke

2023. szeptember 28.
9.4611
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sony Group Corporation és a Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette: Jim Ryan, a SIE elnök-vezérigazgatója úgy döntött, hogy 2024 márciusában, közel harminc évnyi PlayStation-tevékenység után nyugdíjba vonul.

Az átmeneti időszakban a Sony Group Corporation elnöke és pénzügyi igazgatója, Hiroki Totoki 2023 októberétől átveszi a SIE elnöki szerepét. Totoki szorosan együtt fog működni a Sony vezetésével, hogy segítsen meghatározni a PlayStation jövőjének következő fejezetét, beleértve Jim Ryan utódját is. Ő 1994-ben csatlakozott a céghez, a távozása kapcsán így fogalmazott:

Egyre nehezebben tudtam összeegyeztetni az Európában élést és az észak-amerikai munkát. Azzal a kiváltsággal távozom, hogy olyan termékeken dolgozhattam, amelyek világszerte milliók életét érintették meg; a PlayStation mindig az életem része marad és a SIE jövőjét illetően optimistább vagyok, mint valaha.


Kenichiro Yoshida, a Sony vezérigazgatója azt emelte ki, Jim Ryan inspiráló vezető volt, kiváltképpen a PlayStation 5 bevezetésének felügyeletét illetően, a globális COVID-járvány közepette. Mérhetetlenül hálás neki minden eredményért, a PlayStation 5 jó úton halad afelé, hogy a SIE eddigi legsikeresebb konzoljává váljon.
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kíváncsi leszek a jövőre.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete

Hát mondjuk egy ilyen melót nem is lehet sok ezer kilométerről csinálni..

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

Nabakker, csak méltó legyen az utód. Nekem nagyon szimpatikus a vonal.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt