Nézd meg fejlesztői kommentárral a Dragon Quest XI E3-as demóját

2018. június 26.
10.6491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix jóvoltából egy különleges livestream részeként minden eddiginél alaposabb bemutatót kaptunk a Dragon Quest XI nyugati változatából, lévén maguk a fejlesztők prezentálják nekünk benne a játék E3-as demóját.

A felvételen olyan arcokat láthatunk, mint Hokuto Okamoto producer vagy Takeshi Uchikawa rendező, akik elejétől a végéig megmutatják és kommentálják is nekünk a játék E3-on bemutatott kipróbálható változatát, mely csak egy aprócska szeglete lesz a Dragon Quest XI nagy egészének, illetve hatalmas nyitott világának.

Ha megtetszett a bemutató, a játék szeptember 4-én kerül fel lokalizált formában a nyugati boltok polcaira, méghozzá PC és PS4 platformokon.

Nézd nagyban ezt a videót!Dragon Quest XI nyugati változatából, lévén maguk a fejlesztők prezentálják nekünk benne a játék E3-as demóját.'>
2 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 3 hónapja és 20 napja

Annyira kawaii ez a DQ világ. Sajnálja az ember szétb.szni a "szörnyeket". röhögő smiley Csak kár, hogy nem nagyon szeretem a harcrendszerét, szóval marad a DQ Heroes és Builders. Hacsak nem lesz jó áron egy akcióban. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ez nálam biztos ki fog maradni...

válasz erre
Dragon Quest XI
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja