Nézd meg egymás mellett a LEGO City Undercover PS4-es, Wii U-s és Switch-es változatát

2017. április 09.
5.6481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy érdekes videó látta meg a napvilágot nemrégiben a Nintendo World Report jóvoltából a napokban PC-re, PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra is megjelent LEGO City Undercover-ről, amelyen a platformok közötti különbségeket vehetjük szemügyre.

Hogy egészen pontosak legyünk, a videón a PS4-es, a Wii U-s és a Nintendo Switch-es változat mutatja meg magát egymás mellett, amiből kideríthetjük egyrészt, hogy mekkorát fejlődött a játék a Wii U-s változathoz képest, illetve azt is, hogy mekkora különbség van - ha van egyáltalán - a PS4-es és a Switch-es verzió között.

Bár a videó sajnos elég rövidke, de ha kíváncsi vagy rá, akkor azért érdemes lehet vetned rá egy pillantást az alábbiakban.

Nézd nagyban ezt a videót!



LEGO City Undercover-ről, amelyen a platformok közötti különbségeket vehetjük szemügyre.'>
5 hozzászólás

1000feri

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

a Switch-es verzió tök fakó!!

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ez inkább nem upgrade hanem downgrade. A Wii U-s verzió jobban tetszik mint a másik kettő.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

Szerintem is a WiiU verzió néz ki legjobban. Nekem maga a játék egyébként nem jön be.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

Switch és PS4 között semmilyen különbséget nem látok. Viszont szerintem a WiiU-s a legszebb közülük! röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

PC-n volt szerencsém kipróbálni megjelenéskor, borzasztó. Felbontás beállítás nem működik, viszont elcseszi a képet és csak újraindítással jön helyre. Egértámogatás sehol, nyomkodd a nyilakat a billentyűzeten, ha a menüben haladni akarsz. Beállításokban hiába állatottam át dolgokat, elmenteni nem lehetett, mert nem tudtam rámenni az Apply gombra. Billentyűzet kiosztás szörnyű, ugyan át lehet állítani, de én csak a gyalogos beállításokat találtam meg, az autóét nem (lehet én voltam béna). Így a verda J-vel ment előre és Z-vel hátra, borzalom. A játékban a kamera nem követi automatikusan az emberkét, mindig rá kellett segítenem, természetesen ez sem ment az egérrel, csak bizonyos billentyűkkel. Be lehet állítani második játékost és együtt nyomni a játékot osztott képernyőn, viszont ugyanazzal a gombbal már nem tudtam kivenni a második játékost, sőt, semmilyen gombbal nem tudtam. És mindez csak kb. 1 óra tapasztalata volt. Szívből örültem, hogy ki tudtam próbálni és nem vettem meg.Bár azt olvasom, hogy javítgatják patchekkel.

válasz erre
LEGO City Undercover
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja