Nem lesz jelen a Left 4 Dead 2 az idei gamescom-on

2009. augusztus 13.
1.7461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Left 4 Dead második epizódja körül elég komoly botrány alakult ki a bejelentést követően, ezt pedig nyilván már minden zombi-fanatikus kívülről tudja, ismeri, esetleg még alá is írta az ellenző petíciót, amely elég szépen elcsendesült az utóbbi időben.

Hogy miért? Mert a Valve egyre több és több információt hozott nyilvánosságra játékából, láthattunk újabb képeket és videókat, és olyan újdonságokról vehettünk tudomást, amelyek már indokolják a második rész elkészültét.

Hogy egészen pontosan mik voltak, azok, azt magad is könnyen kiderítheted, ha átaludtad volna az elmúlt hónapokat, elég csak oldalunk keresőjébe bepötyögnöd a Left 4 Dead 2 szót, majd magadba szívni minden információt. Ez egyrészt azért is fontos, mert mindent megtudhatsz a játékról, másrészt azért lehet hasznos, mert a Valve hivatalosan is bejelentette, hogy a jövő héten kezdődő kölni gamescom kiállításon nem lesz jelen a második Left 4 Dead.

Az ok természetesen tisztázott, úgy érveltek az illetékesek, hogy alig egy hónapja már bemutatkozott Európában (Londonban) az alkotás, akkor kaptunk sok-sok videót és friss infót is, így a gamescom-on teljesen felesleges lenne mutogatni a játékot. Nem kizárt, hogy a rajongók ezt egy kicsit másképpen gondolják, főleg azért, mert szívesen megnéztek volna néhány, de legalább egy új pályát még a Left 4 Dead 2-ről, de ami késik, az nem múlik, novemberig még rengeteg ideje maradt az illetékeseknek. Addig is reméljük, hogy a Half-Life 2 harmadik epizódját fogják gőzerővel mutogatni a 2009-es gamescom-on...
nincs még hozzászólás

Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja