Nem minden százas szintű hardcore Diablo IV karakter neve kerül fel a Lilith szoborra

2023. augusztus 15.
23.9521
Botyi profilja, adatai
Botyi
Néhány Diablo IV játékos arról számolt be, hogy nevüket szándékosan kihagyták a Hardcore Heroes Lilith szobráról, annak ellenére, hogy időben elérték a százas szintet, ennek oka, hogy korábban fegyelmi eljárást indítottak a fiókjuk ellen.

A közelmúltban a Diablo IV nyilvánosságra hozta azoknak a felhasználóknak a végleges listáját, akiknek a nevét a Blizzard campusán található Lilith-szoborban fognak megörökíteni, mint akik először érték el hardcore módban a százas szintet. Több játékos érdeklődött arról, hogy miért hiányzik a fiókjuk, mire a csapat elárulta, hogy szándékosan hagyták ki őket.

A Diablo IV globális közösségfejlesztési igazgatója, Adam Fletcher sok játékosnak válaszolt a Twitteren és elmagyarázta, hogy a fiókjukat az új játékban, vagy korábbi Diablo-címekben fegyelmezték. Ez kizárta őket a versenyből és ez a figyelmeztetés a verseny szabályainak apró betűs részében található.

Ennek ellenére néhány játékos tévesen maradt le a listáról, például DJMontague, őt azért zárták ki, mert a Diablo Immortal fiókját "nem megfelelő cselekedetek" miatt zárolták. Ez azért furcsa, mert még csak nem is játszott a mobiljátékkal, de Fletcher felvette vele a kapcsolatot és ő is rákerülhet a szoborra.

3 hozzászólás

fighterlaci

4 hónapja,

Hát az bizony **** ügy!

válasz erre

Patrik94

4 hónapja,

Hát igen, a lényeg mindig az apróbetűben van. MINDIG.

válasz erre

Direktor

4 hónapja,

Kellemetlen..!

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt