Nem kap évfordulós frissítést az Acer Jade Primo

2017. január 29.
4.1171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer nevét emlegetve elsőként szinte mindenki a hordozható számítógépekre gondol, hiszen ezen a piacon nagyon erős a gyártó, a Game Channel hasábjain pedig a Predator széria tűnik fel egyre gyakrabban, ám nemrég mobilos fronton jött egy rossz hír.

Egészen pontosan az Acer Jade Primo okostelefon tulajdonosai kaptak rossz hírt, hiszen a Windows 10 Mobile rendszerű készülékük nem kapja meg az egyik legnagyobb szoftverfrissítést. Az asztali rendszerhez hasonlóan ugyanis a mobil változat is megkapta a Windows 10 Anniversary Update nevezetű nagy frissítést, ám ennek adaptációjával a mobilos fronton gondok akadtak, így a Windows 10 megérkezéséhez hasonló frissítési folyamatot láthatunk.

Akkor nagyjából a mobil készülékek 50 százaléka kapta meg az új rendszert, az új frissítés esetében pedig valami hasonló lehet az arány. Az Acer állítólag tesztelte a rendszert a Jade Primo-n, de úgy vélték, hogy komoly kompromisszumok kellenének, így inkább nem adják rá ki.
4 hozzászólás

kpal

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Én ezért használok Lumia 1520 mert legalább minden frissítést megkap . De Már várom az MS nagy csúcs készülékét hátha megtetszik és váltok arra ,vagy marad továbbra is a 1520 .

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

WinPhone is 10-re váltott? Jó tudni.

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

És így milyen extrákról maradnak le a telefon tulajdonosok?

válasz erre

Patrik94

7 éve, 8 hónapja és 15 napja

Szerintem ők is feladták a W10M rendszert... wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja