Nem hisz az automatizált eseményekben a Helldivers 2

2024. március 05.
15.3721
Botyi profilja, adatai
Botyi
Katherine Baskin, a Helldivers 2-t fejlesztő Arrowhead Studios közösségi menedzsere további részleteket árul el a stúdió stratégiájáról, hogyan próbálják elkerülni az élő szolgáltatást tartalmazó címek buktatóit.

Baskin a játék hivatalos Discord szerverén elmondta, szeretnék, ha a Helldivers 2 sokáig üzemelne és ez azt jelenti, hogy "többre van szükségünk, mint egy naptárra, amely a főbb ünnepekhez kötött automatizált eseményekkel rendelkezik." Elmondása szerint ez az, amit más élő szolgáltatásos játékokban láthatunk, de ők máshogy állnak hozzá.

Elárulta, hogy egy Joel nevű valós személy tölti be a "Game Master" pozíciót a teljes online lövöldében, aki megfigyeli a játékosok viselkedését. Ő elemezni tudja a kampányt és ez alapján tudnak komolyabb döntéseket hozni.

Az Arrowhead megközelítése egyelőre jól működik, a kis létszámú stúdiónak (100 fő) már 800 ezresre kellett bővítenie a szerverkapacitását a napokban, olyan sokat szerettek volna belépni.
Helldivers 2-t fejlesztő Arrowhead Studios közösségi menedzsere további részleteket árul el a stúdió stratégiájáról, hogyan próbálják elkerülni az élő szolgáltatást tartalmazó címek buktatóit.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

OFF

Teszt nem lesz srácok? meglepett smiley

ON

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Bukik ez enélkül is... röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Mindegy miben hisz ez a fostalicska. röhögő smiley

válasz erre
Helldivers 2
15.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja