Nem 2-300 órás, befejezhetetlen RPG lesz a Star Wars: Outlaws

2023. július 26.
17.8311
Botyi profilja, adatai
Botyi
A San Diegoi Comic-Conon az IGN-nek nyilatkozva Julian Gerighty kreatív igazgató foglalkozott azokkal az aggodalmakkal, hogy egy újabb Assassin's Creed Odyssey-jel állunk szemben, amelyet sokan kritizáltak a hatalmas, de érdektelen térképek miatt.

Gerighty elmondta, hogy minden bolygó két-három, az Odyssey-hez hasonló méretű zónára lesz felosztva és mivel eddig négy bolygót erősítettek meg, azt jelenti, hogy az Odyssey 39 zónájával szemben legalább 8-12 zóna lesz. Igaz, ez nem tartalmazza a világűri területeket, de közelebb van az olyan címekhez, mint a God of War: Ragnarök, a Final Fantasy XVI, vagy a Star Wars Jedi: Survivor.

Gerighty így fogalmazott ennek kapcsán:

Túl nagy az a játék, amit az embereknek nem sikerül játszani, élvezni és befejezni. A célunk az, hogy az embereket egy nagyon sűrű, gazdag [...] nyitott világú kalandba vigyük, amelyet a saját ritmusukban fedezhetnek fel. Tehát ez abszolút nem egy 200, vagy 300 órás epikus befejezhetetlen RPG. Ez egy nagyon koncentrált akció-kaland RPG, ami elviszi az embereket egy körre, és nagyon jól kezelhető.
2 hozzászólás

fighterlaci

11 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mindennap jönnek az infók róla, nagyon megy a hype. Ilyenkor szoktunk kegyetlen nagyot csalódni...

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát még jó... röhögő smiley

válasz erre
Star Wars: Outlaws
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
SDCC 2023
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja