Neil Druckmann máris a The Last of Us Part 3-ról beszélt

2020. június 24.
5.6221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még szinte meg sem jelent, az óriási siker miatt azonban most már biztos, hogy megfordult a The Last Of Us Part 2 folytatásának gondolata a Naughty Dog fejében, Neil Druckmann az Indiewire magazin munkatársainak ráadásul hangosan ki is jelentett ezzel kapcsolatban néhány érdekességet.

Druckmann szerint például biztos, hogy ha egyszer elkészül egy harmadik rész, akkor történetének ugyanolyan mélyen érzelmesnek kell lennie, mint az elődöknek, és bár ez már a második epizódban is komoly fejtörést okozott nekik, ha a folytatás mellett döntenek, még nehezebb dolguk lesz, hiszen a járvány kapcsán már mindent láthattunk, ezért komolyabb újdonságok bevonására lenne szükség.

Bár ez a tipikus "nesze semmi, fogd meg jól" nyilatkozat, de így is öröm látni, hogy a Naughty Dog nem zárkózik el élből a The Last Of Us Part 2 folytatásától, még ha erre hosszú-hosszú éveket, talán egy újabb generációt kell majd várnunk.
The Last Of Us Part 2 folytatásának gondolata a Naughty Dog fejében, Neil Druckmann az Indiewire magazin munkatársainak ráadásul hangosan ki is jelentett ezzel kapcsolatban néhány érdekességet.'>
2 hozzászólás

Direktor

4 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nyilván jó előre gondolkodnak. gondolom már most szándékosan úgy voltak szálak vezetve hogy folytatni lehessen erre vagy arra.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 1 napja

Nem kéne erőltetni szerintem... Túl lesz tolva.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja