Napokon belül megtekinthetjük az első Pokémon Black and White 2 trailert

2012. április 11.
1.6121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo legfrissebb információi szerint már nem kell sokat várniuk a Pokémon Black and White 2 szerelmeseinek arra, hogy megtekinthessék az első hivatalos mozgóképet a játékról, Junichi Masuda, a projekt vezetője ugyanis elárulta, hogy már javában készül az első hivatalos trailere az alkotásnak.

Hogy a készítők mire lesznek készen a látnivalóval, az egyelőre sajnos még nem tisztázott, de reményeink szerint még a hét végéig be tudjuk mutatni nektek ezt a videót, amely feltehetően nem csak feljavított, hanem gameplay jeleneteket is tartalmazni fog.

A Pokémon Black and White 2 egyébiránt még az idén Európa és Amerika földjén is megjelenhet, a Nintendo korábbi információi szerint ugyanis olyannyira kedvelt játék volt az első Black and White, hogy egy percig sem gondolkoztak azon, vajon lefordítsák-e érthető nyelvre is a játékot vagy meghagyják Japán határain belül.

A válasz az első opcióban keresendő, így ősz magasságában már mi is betölthetjük az alkotást, de ne feledjük, hogy még előtte, valamikor ezen a héten az első mozgóképet kell levadásznunk hozzá.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Nem nagyon fog meg ez a game. Nagyon japán...

válasz erre
Pokemon Black and White 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt