Nagy Final Fantasy XV bejelentés várható a gamescom expón

2017. június 24.
4.2921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hajime Tabata, avagy a Final Fantasy XV rendezője egy broadcast részeként a minap megerősítette, hogy nem futott még ki részükről teljesen a kérdéses sorozat legutóbbi epizódja, lévén a játékhoz egy hatalmas bejelentést terveznek a kölni gamescom expón.

Sajnos egyelőre semmilyen extra információnk sincs arról, hogy mi lehet az a nagyobbacska bejelentés, amivel Kölnig utaznak a japánok, de őszintén reménykedünk abban, hogy legalább egy PC-s változat, vagy legalább egy újabb, korábban még nem ismert expanzió állhat a háttérben.

Bármiről is legyen szó, az már biztos, hogy nem az extra VR-tartalmakról esik majd szó, lévén Tabata-san arról már most lerántotta a leplet, ezáltal elmondta, hogy a Monster of the Deep: Final Fantasy XV-höz hasonló VR-meglepetések még biztosan várhatók a jövőben a játékhoz.
Final Fantasy XV rendezője egy broadcast részeként a minap megerősítette, hogy nem futott még ki részükről teljesen a kérdéses sorozat legutóbbi epizódja, lévén a játékhoz egy hatalmas bejelentést terveznek a kölni gamescom expón.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

7 éve, 6 hónapja

PC verzió nagyon adná!

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja

Én kiegyezek azzal a pc-s kiadással röhögő smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 6 hónapja

Tényleg, gamescom is lesz még idén! meglepett smiley Arra leszek kíváncsi a Sony ott mit villant. Gondolom ez az érdekesség is ott lesz bemutatva.

válasz erre

Direktor

7 éve, 6 hónapja

Újabb tartalom a meglévő ezer mellé. röhögő smiley

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja