Mozgásban a Men of War

2008. augusztus 16.
3.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Nem állíthatjuk, hogy II.

világháborús díszletekkel rendelkező stratégiai játékoknak híján lennénk. Sőt, ennek inkább az ellenkezője igaz. A nagy verseny ellenére azonban az utóbbi időben kevés minőségi alkotást láthattunk ebben a témában. A Men of War mindenképpen az emlékezetes RTS-ek közé kíván befurakodni, és erre jó esélye is van. Ennek fő letéteményese a Best Way gárdája, akik már bizonyítottak a műfajban a Soldiers: Heroes of World War II című remekkel. Most egy annál nagyobb durranásra készülnek, a munkálatokhoz pedig ismét igénybe veszik a Digitalmindsoft csapatának segítségét.

Mivel új háborús feleket és frontokat nem lehet kitalálni, ezért ismét olyan helyszíneken vezérelhetjük páncélos seregeinket, amelyekhez már volt szerencsénk egyszer-kétszer. Többek között rendet tehetünk Oroszország, Görögország és Észak-Afrika zűrzavaros tájain, de ezek mellett Európa számos híres frontján megfordulunk majd. Az egyjátékos kampányban a szokásos három oldal - a Szövetségesek, a németek és az oroszok - képviselői kerülnek középpontba, de a multis csatározások során a felkelő nap országának egységeit is irányításunk alá vonhatjuk.

A látványvilág korrekten néz ki, erről Ti is meggyőződhettek a lenti videót megszemlélve. A játékmenet megtapasztalására sem kell már sokat várnunk, ugyanis szeptember 12-én kezeink közé kaparinthatjuk a játék végleges verzióját.
#tv#
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 15 napja

Nem rossz!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja