Mount And Blade: Warband: Szeretnél bétázni?

2009. július 27.
3.8401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mount & Blade a maga nemében egy nagyon jó kis játék volt, fergeteges harcokkal, lóhátról vagy a drága anyaföldről egyaránt, de igaz ami igaz, számos olyan hiányossága akadt, amely könnyen eltántorította tőle az egyszeri játékost.
Advertisement

Akiknek sikerült közelebbi kapcsolatba kerülni vele, azok is hiányoltak ezt-azt, például egy kicsit szebb kinézetet, többjátékos módot, vagy éppen az utazgatások közbeni izgalmasabb játékmenetet. Mindez talán hamarosan egycsapásra teljesül, hiszen érkezik az alkotás első expanziója, Warband alcímmel ellátva.

A Warband elsősorban feltupírozott grafikát és többjátékos módot ígér a játékhoz, így előbbi esetében részletgazdagabb kinézettel fog bírni a Mount & Blade, utóbbinak hála pedig nem kevesebb, mint 32 fős deathmatch küzdelmeket bonyolíthatunk le, multiplayer módban. Természetesen az elhangzottak csak két kiemelt újítását képezik a kiegészítőnek, ezeken kívül még számos más apróság is javításra, továbbgondolásra kerül, és mivel többjátékos mód, ezért illendő béta tesztelést is rendezni hozzá, az illetékesek pedig ezzel nagyon is tisztában vannak

Éppen ezért a mai napon kihirdették, hogy minden kedves érdeklődőt várnak a Mount & Blade: Warband béta tesztelésére, amely eleddig még be nem jelentett időponttal rendelkezik, de jelentkezni már lehet, méghozzá a hír végén található linkre kattintva. A béta teszthez hasonlóan a kiegészítőnek sincs még hivatalos megjelenési dátuma, de a PC exkluzivitás adott.

Mount & Blade: Warband béta

3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 2 hónapja és 11 napja

nem tudja valaki hogy csináljam meg a mount and bladet hogy ne trial verzión legyen?

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 16 napja

Én azért ki szeretném probálni még a megjelenés előtt, de biztos nagy sikere lessz! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 16 napja

Én nem bétázok, majd ha kijön a teljes, akkor zúzok!!röhögő smiley

válasz erre
Mount And Blade
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja