Mount and Blade: Warband: Így néz majd ki a single player mód

2010. március 24.
8.1821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A fanatikusokat már nem választja el sok attól, hogy végre feltelepíthessék a váratlan sikereket elért Mount & Blade című alkotás első igazi kiegészítőjét, amelyre már hosszú-hosszú hónapok óta várunk.

Aki esetleg nem tudja miért, az bizonyára azzal sincs tisztában, hogy a Warband névre hallgató expanzió rengeteg aprósággal kívánja bővíteni az alapjátékot, köztük például a jogosan hiányolt többjátékos mókával. Többen megfeledkeznek azonban arról a nem elhanyagolható tényről, miszerint a bővítmény egy kevés grafikai tuningot is tartalmaz majd.

Ennek hála pedig az egész Mount & Blade teljesen új formában, megszépülve köszönt vissza ránk, és erről árulkodik az a friss videó is, amelyet a mai napon mellékeltek számunkra az illetékesek. A látnivaló ugyanis azért készült el, hogy bemutassa számunkra a kicsinosított játékot, így ennek hála megtekinthetjük a részletgazdagabb kinézetet, de a figyelmes fanatikusok az élénk színeket és egyéb apróságokat is azonnal kiszúrják majd. Aki tehát kíváncsi arra, hogy a Warband kiegészítés feltelepítése után milyen grafikai turbózáson esik át szeretett alkotása, akkor íme egy kis ízelítő belőle:

#tv#
2 hozzászólás

Medvin

15 éve, 3 hónapja és 7 napja

Egyik kedvenc játékom a Mount and Blade már nagyon vártam a Warband-ot

válasz erre

Tibit

15 éve, 3 hónapja és 14 napja

Anno, még e hónapban volt egy verseny is a taleworlds.com-on. A cél az volt, hogy egy karaktert kellett készíteni (bio, kép, szint, fegyverzet, szal minden) amely majd bekerül a játékba, persze ha tetszik a készítőknek. Serial-okat lehetett nyerni, azt hiszem 10-et, a Warbandhez. És ezek a karakterek lettek volna valamilyen csata mód részei, ahol Total War szisztémben lehetett volna random csatákat vívni! Akartam róla blogot tolni, de elmaradt. szomorú smiley Én már várom a gémet! mosolygó smiley

válasz erre
Mount And Blade
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja