Mostantól Mixer névre hallgat a Beam, a Microsoft streaming szolgáltatása

2017. május 26.
3.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft nem is olyan régen indította el a Beam név alatt PC-re és Xbox One-ra is saját streaming szolgáltatását, amit akkoriban sokan csak egy közönséges Twitch-klónként emlegettek.

A redmondi óriás azonban bejelentette, hogy egyrészt a Beam-et mostantól Mixer név alatt ismerhetjük majd, sőt kiderült, hogy nem is annyira a Twitch-re hajaz majd az alapötlet, legalábbis nem annyira, hiszen a játékosok általa egészen érdekes módon dobhatják fel az élő közvetítéseket.

A Mixer segítségével ugyanis lehetőségünk nyílik például a csoportos streamelésre egy közös chatablakkal, de ha letöltjük majd mobilunkra a Mixer Create alkalmazást, akkor akár még okostelefonunkról is készíthetünk élő adásokat.

A szolgáltatással lehetőséget kapunk majd a késleltetés nélküli közvetítésekre, ami kifejezetten jó lesz az olyan streamek esetében, ahol bizonyos helyzetekben a nézők is beleszólhatnak a játékmenetbe - lásd a Telltale kalandjait.

Hogy a Mixer mikor indulhat útnak, az egyelőre kérdéses, de elég valószínű, hogy a gamerek körében nagyon népszerű lesz.
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

Ismertem magát a szolgáltatást, meg a nevét, de sosem néztem még rá. Életemben talán kétszer néztem streamet, az is a Twitchen volt.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja

Valaki használta? röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 hónapja

Könnyű lesz megszoknom az új nevét, mert eddig még a régit se hallottam.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 6 hónapja

hmm. nice

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja