Most júniusban kapja meg utolsó frissítését a Battlefield V

2020. április 23.
7.7731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nehéz lenne maradéktalan sikerről beszélni a Battlefield V kapcsán, viszont azért az olykor-olykor felbukkanó tartalmi update-ek igyekezték helyrepofozni azt, amit sokan kifogásoltak premierkor, még ha nem is sikerült teljesen egyenesbe állítani az alkotás pályáját.

A fejlesztők még egy végső frissítéssel készülnek a rajongók számára, amit idén júniusban fogunk megkapni, onnantól pedig vége a dalnak. Persze a szerverek futni fognak, aggodalomra semmi ok, de az újdonságok ki fognak fújni.

Bár az eventek visszahozása még mindig tervben van, így például a Friday Night Battlefield szerverek is tiszteletüket teszik, no meg a Throwback Thursdays is készülőben van, ahol az összes Battlefield-játékból össze akarják rántani a usereket. Ezenfelül az anti-cheat megoldásaikon is ügyködni fognak.

A júniusi update fegyvereket, ilyen-olyan finomhangolásokat és egyéb újdonságokat fog hozni, de egyelőre nemigen konkretizálták.
3 hozzászólás

rDAVE

2 éve, 10 hónapja és 4 napja

Nem vagyok jó töriből, de úgy rémlik, hogy például voltak a 2.vh-ban valami szovjetek is vagy mik. Nem tudom erről hallottak-e már 'murikában, de érdemes lenne utánanézni. Igazán férne még bele tartalom, hacsak nem azt szánták tartalomnak, hogy a britteknél is lehetsz ázsiai nővel, mer' akkor most is jó.

válasz erre

Direktor

2 éve, 10 hónapja és 4 napja

Közel két éves lesz a game, szépen kifuttatták így is.

válasz erre

Tommy

2 éve, 10 hónapja és 4 napja

Több éve piacon van, nem meglepő.

válasz erre
Battlefield V
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaKisember001 profilja