Mohó Jojó, a Pindúr Pandúrok anti-hőse is csatlakozik a MultiVersus-hoz

2024. május 27.
4.6461
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre izgalmasabbnak ígérkezik a MultiVersus visszatérése, ami már itt van a kanyarban, de még így is volt egy olyan bejelentése a készítőknek, amivel mosolyt tudtak csalni az arcunkra, hiszen Mohó Jojó sem marad ki a játékból.

Mielőtt azonban bárki megörülne, a Pindúr Pandúrok-sorozatból ismert anti-hős nem játszható karakterként, azaz bunyósként kerül bele a játékba, de kulcsszerepet kap majd azon a pályán, amelyen éppen a szériából ismert Townsville városkájában csatározhatnak az emberek, ahol nemcsak ismerős helyszínek bukkannak fel a háttérben.

Éppen ellenkezőleg, a pályán többször is megtámadja majd a játékosokat maga Mohó Jojó, aki ellen tehetetlenek lesznek, csak elkerülni tudják trükkös támadásaikat, amelyek alaposan megnehezítik majd az adott szint teljesítését.

Nézd nagyban ezt a videót!MultiVersus visszatérése, ami már itt van a kanyarban, de még így is volt egy olyan bejelentése a készítőknek, amivel mosolyt tudtak csalni az arcunkra, hiszen Mohó Jojó sem marad ki a játékból.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

2 hete és 6 napja

Mit szeretnek ebben emberek... meglepett smiley

válasz erre

VaPe

3 hete

Annyira gagyi ******'>*******. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

3 hete

Jesszusom. röhögő smiley

válasz erre
MultiVersus
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaDav2377 profiljamarco profiljaGargameth profilja