Micro SD kártya támogatással és 6.2 hüvelykes kijelzővel jön a Nintendo Switch?

2016. október 28.
3.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes pletykák láttak napvilágot két külön forrásból a Nintendo Switch kapcsán, így a Let's Play Video Games szerint a konzol a Nintendo 3DS-hez hasonlóan Micros SDXC kártya támogatással érkezik.

A kiszivárgott hírek alapján a masina legfeljebb 128GB kapacitásig támogatja majd az efféle adattárolókat - amelyek nem összekeverendők a játékokat tartalmazó kártyákkal -, érdekesség pedig, hogy az USB alapú külső merevlemezek támogatását ezzel ellentétben elvetette a Nintendo.

Szintén érdekes részleteket hozott nyilvánosságra az Eurogamer is a Nintendo Switch kapcsán, ezáltal arról hallottunk, hogy a készülék hordozható részén egy 6.2 hüvelykes képernyő kapott helyet, amely 720p-s megjelenésre képes, és a táblagépekhez vagy az okostelefonokhoz hasonlóan támogatja majd a multi-touch irányítást.

Hangsúlyoznánk, hogy a fentiek egyelőre még csak pletykák, de legkésőbb január közepén a Nintendo egy nagy bejelentés részeként minden pontos részletet, így többek között az árat és a megjelenési dátumot is megosztja velünk a masinához kapcsolódóan.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Az kifejezetten jó, hogy a piacon viszonylag olcsón beszerezhető memóriakártyákat fog (esetleg) használni a konzol és nem alakítanak ki egy saját formátumot, mint a Sony tette a Vita-nál. Szerintem a 720p-s felbontás sem gond. Alapvetően tv-re kötött konzolnak szánják a Switch-et, ott nyilván bírja majd a fullhd-t, vagy a nagyobbat is. Hordozható konzolként nyilván gondoltak az akku kímélésére, ezért lett ilyen kicsi a kijelző, ekkora a felbontás.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

gokuvsvegita írta:
720p? Csak ennyi? Hát minimum a 1080p kellett volna...
Mi a francnak? Egy 6,2 hüvelykes kijelzőről van szó... Erőforrás és aksi pazarlás lenne csak.

válasz erre

1000feri

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Így mindjárt más.....a kezdeti nagy eufória után...

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Szóval egy sima HD lesz és még a külső vinyókat se támogatja... remélem tényleg csak rossz pletykák.

válasz erre

gokuvsvegita

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

720p? Csak ennyi? Hát minimum a 1080p kellett volna...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt