Megtalálták a legrégebbi falusit a Minecraft-ban, aki halhatatlan

2023. május 15.
23.6991
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy rejtélyes, halhatatlan falusira bukkantak a Minecraft-rajongók a játék legrégebbi ismert survival módú szerverén és egy maroknyi felhasználó úgy találta, hogy az NPC valahogy teljesen áthatolhatatlan, minden sérülést kibír.

A falusiak minden Minecraft-világban megtalálhatóak és elég látványosan néznek ki, a cím különböző kiadásaiban vannak hibák, de ezek ritkán érintik a falubelieket. Míg a legtöbb telepes állandó félelemben él az éjszakai szörnyektől, néhányan rábukkantak egy olyan lakosra, akinek látszólag egyáltalán nem kell attól tartania, hogy baja esik.

Ezt a furcsa felfedezést nemrég osztotta meg a Redditen a NightSteak nevű felhasználó, aki csatolt egy képernyőképet az állítólag halhatatlan falusiról, akit elszigetelten tartanak, be van zárva. Az NPC-t a világ legrégebbi túlélő Minecraft-szerverén találták meg és immunisnak bizonyult a robbanásokra, valamint a sebzések minden más tesztelt formájára.

Néhányan különböző módszereket is javasoltak a falusi adatainak további tanulmányozására, abban a reményben, hogy a hibát potenciálisan meg lehet ismételni, vagy akár ki lehet használni a játékmenetben különböző projektekben.

Megtalálták a legrégebbi falusit a Minecraft-ban, aki halhatatlan - 2. kép

Minecraft-rajongók a játék legrégebbi ismert survival módú szerverén és egy maroknyi felhasználó úgy találta, hogy az NPC valahogy teljesen áthatolhatatlan, minden sérülést kibír.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

De kemény!!! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

De nagy! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve,

Hát ez *****nagy!!! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja