Megoldás született a Steam könyvtárak összezavarodására

2014. január 23.
2.2891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Nemrég különös problémával találkozhatott több Steam felhasználó is, ez a probléma pedig nem volt más, mint a könyvtárban lévő játékok összekutyulódása.

Rengetegen írtak a supportnak olyan témákban, mint például a Counter-Strike: Source és Half-Life 2 kavarodása, de volt akinek a Dota 2, a Left 4 Dead 2 vagy a Team Fortress 2 nem indult el, illetve más játékot akart elindítani a rendszer.

Pontos magyarázat még mindig nincs, ám végre született egy megoldás, mely a saját tapasztalatunk szerint bevált, illetve a hozzászólásokban is csupa pozitív visszajelzéssel lehet találkozni. A megoldás lényege a lokális konfigurációs fájl frissítése. Ehhez nincs más teendő, mint az alábbi linkre kattintani és elfogadni a böngésző protokollos indítványát (ha felkínálja). Ezek után kijelentkezik a Steam, majd újraindul és beírva felhasználónevünk, majd jelszavunk elméletileg a korábbi könyvtárunk visszaáll, így bármely játékot újra telepíthetjük, illetve játszhatjuk. Ha több könyvtárban tárolódnak a játékaink, akkor azok eltűnhetnek a rendszer számára, így a hiba javítása után a beállításoknál újra hozzá kell adni az adott mappát ahhoz, hogy a többi játékot is újra lássa a rendszer.
2 hozzászólás

totyak

11 éve, 21 napja

Mondtam én, hogy hamar lesz megoldás. Valve nem szärozik ilyen kérdésekben.

válasz erre

Vendég

11 éve, 21 napja

De durva!röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja