Megoldás született a Steam könyvtárak összezavarodására

2014. január 23.
2.2481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Nemrég különös problémával találkozhatott több Steam felhasználó is, ez a probléma pedig nem volt más, mint a könyvtárban lévő játékok összekutyulódása.

Rengetegen írtak a supportnak olyan témákban, mint például a Counter-Strike: Source és Half-Life 2 kavarodása, de volt akinek a Dota 2, a Left 4 Dead 2 vagy a Team Fortress 2 nem indult el, illetve más játékot akart elindítani a rendszer.

Pontos magyarázat még mindig nincs, ám végre született egy megoldás, mely a saját tapasztalatunk szerint bevált, illetve a hozzászólásokban is csupa pozitív visszajelzéssel lehet találkozni. A megoldás lényege a lokális konfigurációs fájl frissítése. Ehhez nincs más teendő, mint az alábbi linkre kattintani és elfogadni a böngésző protokollos indítványát (ha felkínálja). Ezek után kijelentkezik a Steam, majd újraindul és beírva felhasználónevünk, majd jelszavunk elméletileg a korábbi könyvtárunk visszaáll, így bármely játékot újra telepíthetjük, illetve játszhatjuk. Ha több könyvtárban tárolódnak a játékaink, akkor azok eltűnhetnek a rendszer számára, így a hiba javítása után a beállításoknál újra hozzá kell adni az adott mappát ahhoz, hogy a többi játékot is újra lássa a rendszer.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 2 hónapja és 5 napja

Mondtam én, hogy hamar lesz megoldás. Valve nem szärozik ilyen kérdésekben.

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 5 napja

De durva!

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt