Megjelenési dátumot kapott a Steelrising

2022. június 19.
3.9391
marco profilja, adatai
marco
A Nacon bejelentette, hogy rendkívül ígéretes, fiktív középkori játékuk, a Steelrising digitális kiadásai már előrendelhetők, ezzel együtt pedig megérkeztek az előrendelői extra csomagok is, valamint megjelenési dátummal is ellátták a játékot.
 

A Steelrising a tervek szerint 2022. szeptember 8-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox SX-re, a most felfedett előrendelői ajándék pedig nem más mint egy Marie-Antoinette alternatív skin csomag Aegis részére, ezen túlmenően pedig a 2022. augusztus 25-én induló bétához is hozzáférést kapnak, akik már most bizalmat fektetnek a szoftverbe.

A játék kap egy úgynevezett Bastille Edition-t is - ez szintén előrendelhető - , amely tartalmazza a Cagliostro's Secrets DLC-t is, aminek megjelenése november elejére várható. Ez a kiegészítő egy érdekes témát boncolgat majd, amely végső soron a király által rejtegetett titkok megfejtésére fókuszál.

A Steelrising a történelem egy alternatív változatát mutatja majd be: mi lenne, ha XVI. Lajos király olyan robotsereget épített volna, amely képes elfojtani a felkelést? Ez az óriási és kegyetlen hadsereg senkit sem kímél, és eltiporja a lázadókat. Ha te is felvennéd a mechanikus ellenfelekkel a harcot, nincs más teendőd mint előrendelni a játékot, és várni a megjelenést.

Addig is, itt egy kis story trailer:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Mordorer

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egész hangulatos lesz ez a game!

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete

Menjmár ez ***** jó!!!!!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 3 hete

Brutál lesz ez a game!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete

Uhhhh hát én ezt nagyon várom!!

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 3 hete

De ****a játék lesz ez!

válasz erre
Steelrising
19.100 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profilja