Megjelenési dátumot kapott a Miasma Chronicles, posztapokaliptikus kaland

2023. március 22.
4.9241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Mutant Year Zero: Road to Eden alkotóinak új játéka, a Miasma Chronicles május 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, a taktikai kalandjátékban egy Elvis nevű fiatalember szerepébe bújhatunk.

A történet szerint édesanyánk elhagyott Amerika pusztaságában és csak robot testvérünk, Diggs a társaságunk. Együtt kell megfejtenünk a Miasma rejtélyét, egy titokzatos lényét, amely az emberiség utolsó maradványait fenyegeti és aki találkozik vele, azt barbárrá változtatja. Egy titokzatos kesztyűvel felfegyverkezve, amely képes irányítani a Miasmát, egy csapatnyi furcsa karakter csatlakozik hozzánk küldetésünk során.

Lenyűgözően renderelt környezetekben bolyonghatunk, ahol minden sarkon veszélyek leselkednek ránk, majd körökre osztott, intenzív csatákban vehetünk részt. Egy kiválasztott család, a mutáns gyilkosok, a posztapokaliptikus amerikai tájak és hatalomkesztyűk története május 23-án jelenik meg a Steamen és az Epic Store-on, a fizikai kiadás június 9-től érhető el Európában.

Nézd nagyban ezt a videót!



Miasma Chronicles május 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, a taktikai kalandjátékban egy Elvis nevű fiatalember szerepébe bújhatunk.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Nagyon hangulas, rohadt jól néz ki!

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Jól hangzik, kíváncsi leszek rá.

válasz erre
Miasma Chronicles
18.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja