Advertisement

Megjelenési dátummal és friss előzetessel jelentkezett a Horizon Call of the Mountain

2022. november 15.
4.9131
Mikee profilja, adatai
Mikee
Friss előzetessel jelentkezett a Horizon-univerzumban játszódó VR-cím, a Horizon Call of the Mountain, a rövidke trailerből többek között az is kiderült, hogy mikor jelenik meg a VR-exkluzív cím, emellett a játék előrendelése is elindult a PlayStation Store-ban.
 

Szerencsére a Forbidden West első nagyobb kiegészítője, a felújított Horizon Zero Dawn és a készülő MMORPG mellett a virtuális valóságban játszódó spin-off epizódról, a Horizon Call of the Mountain-ről sem feledkeztek meg a fejlesztők, vadiúj előzetessel jelentették be a PlayStation VR2-re érkező játék megjelenési dátumát.

A Horizon Call of the Mountain sztorija során FPS nézetben fogunk irányítani egy ex-Carja harcost, Ryas-t, aki egy új veszéllyel kénytelen szembenézni a szabadságáért cserébe. Természetesen a széria karakterei, köztük Aloy is tiszteletét teszik majd a VR-programban.

Ryas az íjászat és a hegymászás mestere, vadiúj eszközöket és fegyvereket vethet majd be, utunk során pedig számos új gépszörny és változatos platformer feladatok várnak majd ránk. A Horizon Call of the Mountain 2023. február 22-én lesz elérhető PlayStation VR2-őn, a játékot pedig a PlayStation Store-ban már elő is rendelhetitek.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Baromi jól néz ki!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Szerintem előbb utóbb jön ez VR mentesen is...

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Sajnálom hogy nem fogom tudni játszani.

válasz erre
Horizon Call of the Mountain
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaBotyi profilja