Megérkezett a Hot Wheels Unleashedhez a Monster Trucks Expansion

2022. április 25.
4.3521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Hot Wheels Unleashed második bővítése, a Monster Trucks Expansion szerdán (április 20-án) mutatkozott be, és már elérhető a Hot Wheels Unleashed játékosok számára.

A Monster Trucks Expansion a tavaly év végén megjelent Batman Expansion mellé csatlakozik. Ez az új bővítés öt új, különleges Monster Truck járművel bővül. A Bone Shaker-t már ismerhetitek, amely mostantól Monster Truck változatot is kap, de a Race Ace, a Tiger Shark, a HW Demo Derby és az 5 Alarm is szerepel a csomagban.

Megtalálod a Stop Motion Studiót is, egy vadonatúj környezetet, amely négy forgatókönyvet is tartalmaz, nevezetesen a dzsungelt, a kőbányát, a sivatagot vagy a jéghegyet, amelyek tökéletesen illeszkednek a Monster Trucks témájához. Azok számára, akik saját pályákat fognak építeni, a Smashing Rocks nevű új modult is tartalmazza.

Nézd nagyban ezt a videót!Hot Wheels Unleashed második bővítése, a Monster Trucks Expansion szerdán (április 20-án) mutatkozott be, és már elérhető a Hot Wheels Unleashed játékosok számára.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Baromi jó! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 20 napja

Hát ez nagyon dög! mosolygó smiley Bírom ezt a játékot, rohadt hangulatos!

válasz erre
Hot Wheels Unleashed
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja