Megérkezett a Dead Cells harmadik DLC-je, a The Queen and the Sea

2022. január 07.
35.6321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Dead Cells harmadik DLC-je minden platformon megjelent, és az új bővítmény, a The Queen and the Sea két tájtípust, új ellenségeket és egy új boss-t ad hozzá a kínálathoz, hovatovább a DLC-hez egy nagyon szép animációs trailer is készült, amit alább megnézhetsz.

Mindkét új tájtípus némi tengeri őrületre invitálja a játékosokat. A DLC számos új fegyvert is tartalmaz, melyek közé tartozik egy új kézi kampó, ami az ellenséget a falnak dobja, a The Abyssal Trident, amely egy titkos mellékküldetés révén elérhető, a hajóroncs mélyén elrejtett kincs, és a The Queen's Rapier, mely még a valóságot is képes átvágni.

A The Queen and the Sea lezárja a Dead Cells korábbi DLC részeiben, a The Bad Seedben és a Fatal Fallsban elmesélt történetet.

Dead Cells harmadik DLC-je minden platformon megjelent, és az új bővítmény, a The Queen and the Sea két tájtípust, új ellenségeket és egy új boss-t ad hozzá a kínálathoz, hovatovább a DLC-hez egy nagyon szép animációs trailer is készült, amit alább megnézhetsz.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Nagyon poén ez a játék! mosolygó smiley

válasz erre
Dead Cells
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja