Még a japán Sony elnöke sem látta a végleges PlayStation 4-et

2013. február 23.
2.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokan felháborodtak a néhány nappal ezelőtt lezajlott PlayStation Meeting után, hogy a Sony vajon miért nem mutatta meg a PlayStation 4-et magát, miért csak a kontrollerre és a játékokra helyezte a hangsúlyt.

A válasz a japán Sony elnökétől, Hiroshi Kawanotól jött, aki egy interjú során elmondta, hogy még ő maga sem látta a masina végleges dizájnját, így megdöbbentő lett volna, ha a rendezvényen meg tudták volna mutatni - akár csak formaterveit is - a gépezetnek.

Kawano azzal fokozta nyilatkozatát, hogy magát a bemutatott DualShock 4 kontrollert is csak az esemény előtti napon vehette kézbe, annak ellenére is, hogy számtalan prototípust látott már a múltban a vezérlőről és a masináról is.

Hogy mégis mikor várható a PlayStation 4 tényleges bemutatója, az egyelőre kérdéses, de a közeljövő videojátékos eseményeinek valamelyikén számítunk rá. Talán éppen az E3-on!
4 hozzászólás

Raiden

10 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nem hiszem hogy sejtése sincs a végleges formavilágról,már szerintem max egy-két gomb,vagy nyílás formája lehet vita tárgya.Csak húzzák az emberek agyát..

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 16 napja

Elég hihetetlen...

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 16 napja

Szerintem ez hülyeség. Ha pedig igaz akkor az nagyon nagy gáz.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 7 hónapja és 16 napja

Mondtam én (is), hogy nincs is itt mit mutogatni. Egyébként is fontosabb a tartalma és a rá megjelenő játékok. Nem kell aggódni majd megmutatják, ha kész a végleges forma. Nem a dobozból kibontva fogjátok először látni. Bár nem mondom, hogy nem lennék én is kíváncsi rá...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljaMikee profiljamarco profiljakarolyk3 profiljaBotyi profiljaReichert Viktor profilja