Még idén megjelenhet a PS5 Pro?

2024. február 21.
12.5161
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Sony egyelőre még nem erősítette meg hivatalosan, azonban több forrás is magabiztosan állította már korábban, hogy a PS6 előtt még egy frissített PS5 Pro biztosan napvilágot láthat, és ez közelebb van, mint gondoltuk volna.

A CNBC csapatának ugyanis sikerült megszólaltatnia Dr. Serkan Totót, a tokiói Kantan Games névre keresztelt kutatócég vezérigazgatóját és fő spekulánsát, aki belsős információival kiegészülve arról beszélt a lapnak, hogy a Sony egy PS5 Pro megjelentetését tervezi 2024 második felében.

Az igazgató szerint a japánok leginkább a GTA 6 miatt sürgetik a megjelenést, hiszen a Rocktar újdonsága biztosan felforgatja majd a játékipart, a Sony pedig egy teljesen friss és erőteljes hardverrel szeretné várni a játékot.
4 hozzászólás

Hentes

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kíváncsi leszek, mit pakolnak bele!

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Remélhetőleg ezzel együtt csökken némileg a sima ára.

válasz erre

drift3r91

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Patrik94 írta:
Mondjuk nem is gondoltam hogy tovább húznák. meglepett smiley Minek? Két év múlva már PS6 van.
Te miről beszélsz? 2028 előtt elfelejtheted hogy jönne bármiféle next gen. PS5 Pro meg várható volt hogy jön idén karácsony körül, mert a 4 nél is közel volt a slim és pro megjelenése. Az új játékok pedig indokolják a modernebb hardvert GTA6 tól függetlenül. Azért ne felejtsük el hogy PS5 hardveren is villantania kell. A pro ahogy megszoktuk képi minőséget fog növelni (textúra,látótáv,bevilágítás,árnyék) ÉS/VAGY felbontást VAGY képkockaszámot. Azt gondolom senki nem várja hogy GTA6 1440p ről skálázott 4K-ban 60fps el fog futni a PS5 ön. A grafikai beállításokról ne is beszéljünk. Az majd a PS6-tal jön el. Mint ahogy a RDR2 is 30fps el futott PS4-en és 60-al az 5-ön. Ugyanerre számíthatnak a PS5 tulajok, aminek már mutatkoznak jelei ami a hardver elavulására ad következtetni. Lásd Alan Wake 2 konzolon. RTX 3070 alatt PC-n is el lehet majd felejteni a GTA6-ot.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mondjuk nem is gondoltam hogy tovább húznák. meglepett smiley Minek? Két év múlva már PS6 van.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja