Medálokkal és figurákkal ünnepli a Valve a 119. Team Fortress 2 frissítést

2010. május 02.
5.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Egészen elképesztő és megsüvegelendő, amit a Valve véghezvitt a 2007 őszén megjelentetett Team Fortress 2-jével.

Kevesebb mint 3 év alatt 119 (!!) kisebb-nagyobb frissítést készítettek hozzá (természetesen a PC-s verzióról van szó), amelyek egy része a játékosok visszajelzései alapján öntött formát. Ezt tetézi, hogy mindezt teljesen ingyen követték el, azaz az eredeti alkotás vásárlói az összes update-et szabadon, kötöttségek nélkül (na jó, Steam nélkül nem megy a dolog) letölthették. Lehet a Valve-ot utálni a hamarjában jött két Left 4 Deadért, az Episode Three körüli hercehurcáért, de ez a hozzáállás, amelyet a Team Fortress 2 kapcsán mutatnak a játékosok felé, csak a legnagyobbakra jellemző.

A 119. frissítés érkezéséről egy apróbb "ünnepséggel" emlékeznek meg, amelybe nem meglepő módon a gamereket is bevonják. Az aktív játékosok nemsokára kapnak egy medált, amelyről leolvasható lesz, hogy mióta töltik szabadidejüket a Team Fortress 2-vel. Akik a megjelenés utáni első 3 hónapban csatlakoztak az őrülethez, a Grizzled Veteran aranyszínű kitüntetést vehetik át. A 3 hónap és 1 év között belépők az ezüstözött Soldier of Fortune érdemrendet kapják kézhez, míg az első születésnap után csatlakozó játékosok a bronz Mercenary titulust mutogathatják majd büszkén. A medálok kiosztása a közeljövőben, egyelőre meg nem határozott időpillanatban fog megtörténni. Aki kíváncsi az update-ek krónikájára, tartalmára, itt olvashatja el mind a 119-et.

Ezzel azonban még nem értek véget a boldog pillanatok a fejlesztők számára, hiszen bejelentették, hogy összefogtak a The IP Factoryval, akik különféle (emlék)tárgyakat fognak gyártani a Valve termékei alapján. Ebbe beletartoznak a Half-Life 2 által ihletett 18 inch magasságú szobrok, 12 inches Left 4 Dead 2 és Team Fortress 2 figurák. Első körben a kék (lásd lenti kép) és vörös Heavyk kapják meg apró másukat, a Gaming Heads oldalán lehet majd őket jól megvásárolni, jelen pillanatban ismeretlen áron.

Medálokkal és figurákkal ünnepli a Valve a 119. Team Fortress 2 frissítést - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaManiac profilja