Advertisement

Másfél órányi gameplay felvételt kapott a Far Cry 5

2017. szeptember 05.
5.2521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft munkatársai egy minden eddiginél alaposabb Far Cry 5 demót vittek ki magukkal a hétvégén Seattle-ben megrendezett PAX West expóra, aminek jóvoltából most páratlan betekintést nyerhetünk a kérdéses akciójáték sajátosságaiba.
Advertisement

A DualShockers által bemutatott, három részesre szaggatott felvétel összességében mintegy másfél órányi látnivalót tartogat számunkra, szóval készítsétek be hozzá a pattogatott kukoricát, pláne annak fényében, hogy dacára az ismerős helyszíneknek, a játékot ezúttal egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg.

A Far Cry 5 érkezésére jövő februárban számíthatunk csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, de hogy milyen jól fest már most is a játék, azt nagyszerűen bemutatják nekünk az alábbi felvételek.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Aki tudja, hogy játszani fog vele, értelmetlen végignézni. Majd szépen mindenre rájön maga. Nekem is nehéz türtőztetnem magam, ha új GTA epizód jön, de valahogy kibírom. (Mondjuk azoknál nem az a jellemző, hogy mindent előre elspoilereznek, főleg nem órákat.)

válasz erre

VaPe

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Ezekbe már csak belekukkantok. Hát ennyi idő alatt meg is lehet unni a játékot.

válasz erre

drift3r91

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Dehogy kötelező bele se nézek, majd én felfedezem a játékot. A mai játékosok unják az első küldetést meg az utána lévő másfél órát majd az ilyenek miatt. Azért a Far Cry széria volt h nem teljesitett mindig a legjobban de csalódni sose kellett benne.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Hát néztem belőle vagy egy órát. Ez a játék király lesz.

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt