Máris vezetéknélküli hálózati csatoló jelent meg az Xbox 360-hoz

2005. november 26.
2.3491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Bár csak a múlt héten jelent meg a Microsoft új generációs játékkonzolja, máris kapható az egyik legdivatosabb kényelmi kiegészítő, egy vezeték nélküli hálózati csatoló.

Az egy idő után átláthatatlanná váló kábelrengeteg megzabolázására már meg is jelent egy USB csatlakozós hálózati kapcsolatot biztosító eszköz. A kis szerkezet jó szolgálatot tehet a Microsoft Xbox Live online játékfelületéhez. Az 500 dollár körül mozgó Xbox 360-as árához képest kissé borsos áron mérik az újdonságot, 100 dollárért juthatnak hozzá az érdeklődők.

Jóllehet erre a feladatra más hasonló eszközök is megfelelnek, ám ez a modell követi az Xbox 360-as designját, és eredeti tartozékként tekinthet rá tulajdonosa. Az új játékkonzol várhatóan az Apple iPodjához hasonlóan kiegészítők sorát hívja majd napvilágra, rengeteg ki-be menetén keresztül ki tudja milyen, ma még el nem képzelt eszköz lesz csatlakoztatható rá. Egy dolog azonban biztos, úgy tűnik, a kiegészítők gyártása igen kifizetődő, sokakat megfog az új lehetőség, ám a gyártó csak részben viseli a reklámköltségeket, így megfelelő hasznot termelhetnek az egy-egy termékhez köthető modellek.
2 hozzászólás

kpal

11 éve, 5 hónapja és 2 napja

Jó hogy tudok róla ennyi év után röhögő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nekem is szereznem kellene pár kiegészítőt!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja