Márciusban kezdődik a démonirtás, indul a Diablo IV nyílt bétája

2023. február 19.
32.6181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Jó hírekkel érkezett a Blizzard a Diablo-rajongók számára, a régóta várt dark fantasy szerepjáték, a Diablo IV nyílt bétája már a kanyarban van, márciusban bárki kipróbálhatja csapatban vagy akár egyedül is a démonirtós kaland legújabb felvonását.

A Blizzard egy látványos előzetessel leplezte le a tavalyi The Game Awardson a Diablo IV megjelenési dátumát, egy blogbejegyzésben pedig a nyílt bétát is beharangozták. A játékot előrendelő kalandorok március 17-én ugorhatnak fejest a Diablo IV bétájába, március 24 és 26. között pedig mindenki számára megnyílnak a pokol kapui. A béta alatt a Prologue fejezetet és az Act 1-et próbálhatjuk majd ki, a karakterünket pedig Level 25-ös szintig húzhatjuk.

A Fractured Peaks névre hallgató kezdőterület rengeteg démont, boss-t és értékes lootot tartogat a számunkra, viszont a bétában elért eredményeinket nem vihetjük át a teljes változatba, a júniusi megjelenést tiszta lappal kezdjük majd meg. A Diablo IV 2023. június 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, a béta pedig szintén ezeken a platformokon lesz elérhető március 17-től.

Diablo IV nyílt bétája már a kanyarban van, márciusban bárki kipróbálhatja csapatban vagy akár egyedül is a démonirtós kaland legújabb felvonását.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Merészek, hogy mernek bétázni. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Nem tudom ki mer adni neki majd esélyt induláskor, hihetetlen ****ok voltak a Diablo játékok utóbbi részei. Bughalmaz mind

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Biztos hogy rálesek majd!

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaBotyi profiljamarco profilja