Már 19 millió Nintendo 3DS kelt el világszerte

2012. július 25.
2.2561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo úgy határozott, hogy a mai napon előhozakodnak a jelenleg is futó konzolok, illetőleg a hozzájuk tartozó szoftverek eladási adataival, hogy a rajongók is tudják, a cég vajon hányadán áll most a különféle platformokon.

Mint kiderült, a Nintendo 3DS eladásai meglódultak a múltban, hiszen megjelenése óta már közel 20 millió masinát adtak el világszerte - egészen pontosan 19 millióról szólt a hivatalos nyilatkozat - ami mellett kis híján 53 millió játékszoftver is elkelt.

A Nintendo természetesen a Wii és a DS esetében is csinált egy efféle összefoglalót, így a bejelentésből megtudtuk még, hogy a Nintendo DS-ből eleddig már 152 millió példányt sikerült eladniuk világszerte a japánoknak, de a meghökkentő adatoknál sokkal döbbenetesebb, hogy mindemellett közel egymilliárd játékszoftver is elkelt a gépezethez, egészen pontosan 908 millió.

A Wii esetében is hasonlóan kiváló értékekről beszélhetünk, hiszen a hardver eladásai megközelítették már a százmilliós értékeket, ami mellé 826 millió játék került értékesítésre. Az elképesztő eredmények mellett jó hír még, hogy szombaton végre megjelenhet Európában az elődjéhez képest szebb, nagyobb és többet tudó Nintendo 3DS XL is.
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

Kíváncsi lennék a többiek eladására is, de mindig titkolóznak...

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

Ezek elég durva számokmeglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

Az nagyon durva!meglepett smiley

válasz erre

furijani

12 éve, 8 hónapja és 8 napja

húha

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljarDAVE profilja