Már több mint 3,5 millió példányban fogyott a Super Mario Maker

2016. május 19.
2.8291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően elképesztő sikert tudott elkönyvelni a Super Mario Maker, a kizárólag Wii U-ra megjelent alkotásból ugyanis a legfrissebb hírek szerint több millió példány kelt el az őszi premier óta.

Az amerikai Nintendo hivatalos Twitter-oldalán látott bejegyzés szerint ugyanis a kizárólag Nintendo Wii U-ra megjelent alkotásból ugyanis több mint 3,5 millió példány kelt el világszerte, miközben a játékosok több mint 7,2 millió pályát alkottak meg vele, amelyeket több mint 600 milliószor vettek használatba.

A Super Mario Maker mindezt alig fél év alatt produkálta, így kíváncsian várjuk, hogy a szeptemberi egyéves évfordulóig vajon mit tud felmutatni majd a játék a kasszáknál.


Super Mario Maker, a kizárólag Wii U-ra megjelent alkotásból ugyanis a legfrissebb hírek szerint több millió példány kelt el az őszi premier óta.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 6 hónapja és 14 napja

Pályaszerkesztő akkor nem valami népszerű. Gyakorlatilag kb. minden játékos 2 pályát csinált és annyi.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nem csodálom azért nem lett rossz game, de csak a szokásos séma megy... én inkább a Splatoon eladásaira lennék kíváncsi.

válasz erre

nefaria

8 éve, 6 hónapja és 14 napja

Wow aaaaz nem semmi! meglepett smiley Mondjuk tény hogy szuper játék és hát a stílusából adódóan változatos is. mosolygó smiley

válasz erre
Super Mario Maker
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja