Már tesztelés alatt állhat a Half-Life 2: Remastered Collection rajongói projekt

2023. május 29.
19.6951
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Half-Life 2: Remastered Collection jelenleg tesztelés alatt áll a SteamDB-n naplózott legutóbbi aktivitás szerint, a néhány nappal ezelőtti tevékenységek alapján 20 GB méretű fájlcsomagokat is hozzáadtak és eltávolítottak.

Aki nem ismeri a projektet, a Half-Life 2: Remastered Collection egy rajongók által készített cím, amelynek célja, hogy az eredeti Half Life 2 játékon javításokat és extra kiegészítéseket eszközöljön. A munkáról még 2021-ben beszámoló Tyler McVicker szerint a játékot a CS:GO Source Engine verziójára portolják, a remaster élén Filip Victor áll és engedélyt is kaptak a Valve-tól, hogy ezen dolgozzanak.

A Half-Life 2: Remastered Collection SteamDB áruházi oldalán látható tevékenység a tárolók hozzáadása és eltávolítása, ezek a depók lényegében fájlok csoportosításai, így lehetséges, hogy Victor és esetleg más, a projekten dolgozó fejlesztők a játék valamelyik verzióját tesztelik. Ez persze nem jelenti azt, hogy a végleges változat a közeljövőben elérhető lesz, de legalább azt mutatja, hogy még mindig dolgoznak rajta.
Half-Life 2: Remastered Collection jelenleg tesztelés alatt áll a SteamDB-n naplózott legutóbbi aktivitás szerint, a néhány nappal ezelőtti tevékenységek alapján 20 GB méretű fájlcsomagokat is hozzáadtak és eltávolítottak.'>
2 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kemény. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ha más nem, a rajongók megcsinálják. röhögő smiley

válasz erre
Half-Life 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja