Már kipróbálható a The Talos Principle 2

2023. október 08.
4.8001
Botyi profilja, adatai
Botyi
Belekóstolhatunk a The Talos Principle 2 című filozófiai fejtörő játékba, hiszen megjelent a demója a Steamen, kaptunk egy rövid teasert is, amelyben megismerhetjük az új helyszíneket és néhány rejtvényt.

Az első rész őrült rejtvényfejtést kínált lézerekkel, időmanipulációval és némi filozófiával, minden egyes szinten tárgyakat kell eltolnunk, forgatnunk, használnunk, hogy előre tudjunk haladni. A The Talos Principle 2-t még 2016-ban jelentették be és a folytatásban még több hasonló akadályra számíthatunk.

A fejlesztő Croteam a friss mechanikán felül új képességeket ígér, többek között gravitációmanipulációt és tudatátvitelt, mindez "több mint egy tucat" új környezetben fog játszódni - állítólag rég eltemetett titkokat és elfeledett történelmet ismerhetünk meg. A folytatás november 2-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re, a demó pedig már ingyenesen elérhető a Steamen.

Nézd nagyban ezt a videót!The Talos Principle 2 című filozófiai fejtörő játékba, hiszen megjelent a demója a Steamen, kaptunk egy rövid teasert is, amelyben megismerhetjük az új helyszíneket és néhány rejtvényt.'>
2 hozzászólás

Patrik94

5 hónapja, 4 napja

Meg is nézem jól.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 5 napja

Mindjárt rá is lesek. Hátha beszippant.

válasz erre
The Talos Principle 2
11.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások