Advertisement

Magyar felirattal érkezik a The Last of Us Part 2!

2019. szeptember 26.
4.7161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha esetleg nem lenne elég, hogy a Sony rendre megörvendeztet minket minőségibbnél minőségibb exkluzívokkal, akkor ott van még az a tényező hogy, hogy az utóbbi időben minden first-party címüket magyar felirattal jelentetik meg - ebből a sorból pedig a következő nagy dobásuk sem marad ki.
Advertisement

Így bizony, a The Last Of Us Part 2-t teljes mértékben magyar feliratok mellett élvezhetjük, ahogyan az kiderült a PlayStation Magyarország jóvoltából, így azok számára is érthetőek lesznek a dialógok és a sztori, akik egyébként nem mozognak otthonosan az angol nyelv területén.

Nemrégiben kiderült, hogy a közelgő MediEvil remake és a Death Stranding is támogatja a magyar feliratot, sőt mi több, még a CD Projekt Red is implementálja a magyar nyelvet a Cyberpunk 2077-be, ami meg külön öröm. Szívből reméljük, hogy a jövőben tartják ezt a tendenciát, és egyre több és több játékba kerül be hazánk nyelvezete.
Advertisement
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 9 hónapja és 22 napja

Nem kevés szuper játék jött ki az utóbbi időben magyarul és úgy tűnik még jó néhány jönni is fog. Szeretem az ilyen híreket olvasni.

válasz erre

Direktor

3 éve, 9 hónapja és 22 napja

Nagyon király lesz! Egy ilyen játéknál különösen fontos.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 9 hónapja és 22 napja

Ez egy szuper hír!
Nem mintha nem érteném az angolt, de akkor is nagyon jó. Mások jobban fogják ezt támogatni, de én is nagyon örülök neki.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profilja