Advertisement

Maga Jensen hagyta jóvá a Deus Ex 3 DLC-t

2011. augusztus 29.
2.1791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Csupán alig három napja dobbantott hazai földeken az Eidos Montreal legszemrevalóbb bája - mondanom sem kell, átütő sikerrel -, csakhogy a mézesmadzagon még mindig akad szopogatni való.
Advertisement

Természetesen semmi sem csigázhatná fel jobban a kedélyeket egy cím materializálódásánál, mint a címet megtoldó öröm: mondjuk egy szabatos DLC. Nos, a Deus Ex harmadik részét is meglegyintette egy letölthető tartalom híre, mégpedig nem is akárhogy. Az esetről maga Adam Jensen volt szíves tájékoztatni minket - ha úgy vesszük.

A Torontóban megrendezett Fan Expo 2011-en (amely a Comic Con-nal egyenrangú eseménynek számít) jelen volt Elias Toufexis is, aki többek között olyan alakoknak kölcsönözte a hangját, mint Andriy Kobin - a Splinter Cell: Conviction-ből -, Frederico Auditore - az Assassin's Creed-ből -, és természetesen a Deus Ex: Human Revolution sztárjának, Adam Jensennek is ő adta szájába a szavakat.

Mérsékelt szerencséjére "Jensenbe" egy olyan valaki botlott az említett eseményen, aki nagy-nagy rajongója az egész franchise-nak. Az illető olyatén kérdésekkel bombázta, mint hogy végigjátszotta-e már a játékot (erre NEM volt a válasz); később pedig szóba került az előrendeléseket övező probléma, melynek folyományaként Mr. Toufexis elárulta, a fejlesztő Square Enix idővel megereszt felénk egy szabatos kis DLC-t is. Dátumról eleddig nem volt szó.

A szinkronszínésznek elmondása szerint fogalma sincs, mit tartalmaz majd a DLC, pusztán annyit tudott elébünk tárni, hogy a letölthető tartalom "hamarosan" felüti a fejét.
Advertisement
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Biztos szinkronizálta ezt is, onnan tudja

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja