Ma sem marad friss tartalmak nélkül a Call of Duty: Black Ops 4

2019. március 26.
4.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra is minden erejével a Call of Duty: Black Ops 4 támogatásán van a Treyarch csapata, és miután a Blackout, valamint a Zombies mókák már rendesen el lettek látva, most a hagyományos multiplayer kerül sorra.

Mint a csapat bejelentette, várhatóan még a mai napon elérhető lesz a játékhoz egy ingyenes frissítés részeként a Barebones nevű játékmód, mely visszahozza egy kicsit a klasszikus Black Ops-élményt, ezáltal specialitások és extra felszerelések nélkül, nyers harcokban vehetünk majd részt benne.

Ez azonban még nem minden, hiszen visszatér a Modern Warfare 3-ban debütált Infected móka, melyben a játékosok más fertőzött játékosokat gyilkolhatnak le, mielőtt még ők megfertőződnének, de egy harmadik játékmód is színesíti majd az alkotást Deathmatch Domination név alatt, mely a Deathmatch és a Domination keverékeként egészen őrült megoldásokkal kecsegtet.

Ha még mindig kevésnek tartanád az elhangzottakat, akkor jó hír, hogy egy újragondolt pályával is bővülnek az alapok, lévén érkezik a brutális homokviharral feldobott Arsenal csatatér a kínálatba.
Call of Duty: Black Ops 4 támogatásán van a Treyarch csapata, és miután a Blackout, valamint a Zombies mókák már rendesen el lettek látva, most a hagyományos multiplayer kerül sorra.'>
2 hozzászólás

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 3 napja

Ingyen jöhet bármi röhögő smiley még ha gagyi is.

válasz erre

Gólem

5 éve, 6 hónapja és 3 napja

Ingyenes. Az jó, bármi is legyen. röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja