Lionhead: PC-re nem jön a Fable II az új projectek miatt

2011. május 16.
2.5401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Először úgy tűnt, minden rendben, és a bolygók állása is kedvező volt a nagysikerű Fabel II PC-s verziójához, azonban az akció-RPG minden valószínűség szerint továbbra is elkerüli ezt a platformot.

Alapos okuk van keseregni a PC-seknek, hisz a programozók egy ideig valóban az asztal fölé görnyedtek, hogy számukra is tető alá hozzák a játékot - ám csakhamar félre kellett tolniuk a munkálatokat, ugyanis új projecteket kaptak kézhez.

"A csapat és az idő megfelelő volt, hogy megalkossuk a Fable III PC-s verzióját" - mondta a senior designer, Mike West.

"Miután a játék beindult, a tartalom-készítők a DLC-ken kezdtek el dolgozni, ennélfogva a programozók szabadon nekiláthattak a PC-s verziónak."

"A Fable II rajongók nagy sajnálatára azonban a programozók már egy új projecten dolgoznak, és attól tartok, a Fable II-es konverziója már nem élvez elsőbbséget."


A Fable III PC-s változatát nem sokkal a tavaly márciusi GDC-t követően jelentették be, ám hamarosan homályba is borult az Xbox 360-as verzió kiadása után.

A Fable II 2008. októberében adatott ki Xbox 360-ra, de sosem érte meg a PC-s verziót - és a mellékelt információk tükrében úgy fest, jó darabig nem is fogja.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 25 napja

microsoft.. hahaha

válasz erre

totyak

13 éve, 7 hónapja és 24 napja

Azért az kicsit fura lenne, ha a 3 után jönne a 2. Ilyenformán én már tényleg esélytelennek tartom a 2 pc-s megjelenését.

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 24 napja

Ez gáz.

válasz erre
Fable II
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt