Lesz crossplay a vámpírvadász lövölde Redfall-ban

2023. március 07.
30.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bethesda nemrég a Discordon tartott egy kérdezz-feleleket a Redfallal kapcsolatban még a május 2-i megjelenés előtt és a stúdió jó hírekkel szolgált a rajongóknak, akik crossplay-t szeretnének.

A választ arra, hogy a Redfall támogatni fogja-e a crossplay-t, a játék hivatalos Twitter-oldalán is megosztották, a kérdést és a választ egy képen tették közzé, a hozzáfűzött szöveggel: "Crossplay megerősítve Xbox + PC Game Pass + Steam + Epic Game Store között". A játékosok így talán megnyugodhatnak, hogy csatlakozhatnak barátaikhoz, függetlenül attól, hogy milyen platformon játszanak a Redfallal.

Felmerült egy kérdés az éjszakai ciklusra vonatkozóan, azt firtatva, hogy ez hogyan befolyásolja majd a játékmenetet, tekintve, hogy az ellenségek vámpírok lesznek. Az Arkane megerősítette, hogy a játékosok nappal más-más ellenséggel fognak szembenézni és ettől ugyanúgy tudnak majd előrehaladni.
Redfallal kapcsolatban még a május 2-i megjelenés előtt és a stúdió jó hírekkel szolgált a rajongóknak, akik crossplay-t szeretnének.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hát akkor a játékos számmal nem lesz gond.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Amíg nem mobil x PC x konzol addig nincs gond. röhögő smiley

válasz erre
Redfall
24.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások