Leleplezték a Redfall játékmenetét

2022. június 13.
4.2461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Az eredetileg tavaly bemutatott, idei évre tervezett, majd 2023-ra halasztott vámpíros Redfall végre megkapta első játékmenet videóját, ami a Dishonored játékokat, és Deathloopot is fejlesztő Arcane Studios legújabb játéka, és eléggé eltér a csapat korábbi címeitől.

A Redfall ugyanis leginkább a Borderlandsre, vagy a Divisionre hajazó looter-shooter játék, melyben fő feladatunk a címszerepben is funkcionáló város felszabadítása a vámpíroktól, és a kultista katonáktól.

A játék nyitott világú lesz, tehát szabadon közlekedhetünk a városban, hogy darabokra lőhessük a vérszívókat. A programban négy egyedi, különleges képességű karakter is irányítható lesz, akiket fejleszthetünk különböző ritkaságú fegyverekkel, valamint tapasztalati pontokból is különböző skillek húzhatóak fel számukra.

A játék egyedül, valamint kooperatív módban is játszható lesz, egészen négy főig, így akár barátainkkal együtt is mehetünk vámpírvadászatra. A program csak jelen-generációs Xbox konzolokra, valamint PC-re fog érkezni, 2023 elején. Crossplay támogatásról jelenleg még nem esett szó.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 2 napja

Véres ahogy kell. Jöhet! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 2 napja

Korrekt anyag, igencsak jó lesz ez!

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 3 napja

Hááááát.... Nem rossz végülis.....

válasz erre

VaPe

2 éve, 3 napja

Egész jól néz ki, az a helyzet.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
XBS 2022
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja