Lego City Undercover: The Chase Begins - Április 26-án érkezik

2013. március 19.
2.8341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Traveller's Tales csapata nemrégiben pontos megjelenési dátummal ruházta fel a LEGO City Undercover Nintendo 3DS konzolokra szánt változatát, Chase McCain kalandjai ugyanis nem csak Wii U-ra, hanem egy kicsit átalakulva ugyan, de a Nintendo hordozható masinájára is megjelennek majd.

A The Chase Begins alcímmel ellátott alkotás a TT Fusion fejlesztőcsapatának hivatalos álláspontja szerint március 28-án fog felkerülni az amerikai boltok polcaira, és egészen meglepő, de közel egy hónappal később érkezhet csak meg Európába, méghozzá április 26-án.

A játékban egyébiránt a nagygépes változathoz hasonlóan Rex Fury bűnöző után fogunk nyomozni, ám Chase McCain oldalán még egy zöldfülű rendőrt ismerhetünk meg, akinek első szárnypróbálgatásaiba nyerhetünk bepillantást, a The Chase Begins tehát egyfajta kiegészítése, avagy előzménye lesz a Wii U-ra érkező LEGO City Undercovernek.
LEGO City Undercover Nintendo 3DS konzolokra szánt változatát, Chase McCain kalandjai ugyanis nem csak Wii U-ra, hanem egy kicsit átalakulva ugyan, de a Nintendo hordozható masinájára is megjelennek majd.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 2 hónapja

Nekem ez kell! Minden lego játék nagyon jó!

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja

Ezt a 3DS exkluzivitást nem értem, eskü...

válasz erre

csirkee

12 éve, 2 hónapja

no de jó, lego játékok alapból jók szerintem mosolygó smiley

válasz erre
LEGO City Undercover
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja