Közel fél évet csúszik a Prison Architect 2 megjelenése

2024. április 20.
22.0451
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Prison Architect 2 megjelenési dátumát másodszor is elhalasztották, jelentette be a kiadó Paradox Interactive és a fejlesztő Double Eleven - eredetileg március végén jött volna a börtönös tycoon, de őszre tolták.

A friss bejelentés értelmében Az eredetileg március 26-án PS5-re, Xbox Series X/S-re és Steamre érkező, majd május 7-re csúsztatott, 2015-ös börtönmenedzsment-szimulátor 3D-s folytatása most szeptember 3-án jelenik meg. A csapat szerint a következő hónapokban az összeomlások csökkentésére, a teljesítmény optimalizálására és a meglévő funkciók csiszolására fordítják.

Azt írták, néhány memóriahasználattal kapcsolatos probléma és a minimum konfigurációkkal kapcsolatos problémák merültek fel. A "lehető legjobb folytatás" érdekében döntöttek a megjelenés eltolása mellett, addig is április 25-én egy bemutató során ismertetik a játék funkcióit.

Prison Architect 2 megjelenési dátumát másodszor is elhalasztották, jelentette be a kiadó Paradox Interactive és a fejlesztő Double Eleven - eredetileg március végén jött volna a börtönös tycoon, de őszre tolták.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Én megvagyok nélküle.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ó hát ez mondjuk nem egy nagy cím, hogy most gáz legyen.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hát amennyi embert ez érint...

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Már meg sem lepődöm! röhögő smiley

válasz erre
Prison Architect 2
15.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMitüzenarádió profilja