Konzolokra is jön az IXION című sci-fi városépítő

2024. július 06.
4.6651
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Kasedo Games és a Bulwark Studios díjnyertes sci-fi városépítő játékát, az IXION-t bejelentették konzolokra, a Föld pusztulása után az emberiség utolsó települését PS5-ön és Xbox Series S/X-en irányíthatjuk.

A PC-n kedvező fogadtatást kapó IXION a városépítést, a túlélési elemeket és a felfedezést ötvözi egy izgalmas űroperában a csillagok között. A történet szerint a feladatunk hogy a DOLOS Aerospace Engineering Corporationnek dolgozva, a Tiqqun űrállomás adminisztrátoraként új otthont találjunk az emberiség számára.

Az űrhajó épségének fenntartása, az új erőforrások megtalálása és az energiafogyasztás kezelése mind-mind fontos feladatok lesznek az állomás épségének és a küldetés sikeres teljesítése érdekében. Az IXION a tervek szerint 2025 első negyedévében jelenik meg PS5-re és Xbox Series S/X-re, jött is egy pofás trailer a bejelentéshez:

Nézd nagyban ezt a videót!IXION-t bejelentették konzolokra, a Föld pusztulása után az emberiség utolsó települését PS5-ön és Xbox Series S/X-en irányíthatjuk.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 3 napja

Nekem ez igencsak bejön!

válasz erre

Mordorer

1 hete és 3 napja

Trailerben minden van csak városépítés nincs. röhögő smiley

válasz erre

Hentes

1 hete és 4 napja

Woooow ez nem rossz! meglepett smiley Eddig nem ismertem.

válasz erre

zender

1 hete és 4 napja

Nagyon pofás cucc!

válasz erre
IXION
15.695 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja