Kitiltják azokat a The Division 2-ből, akik kihasználják a játék hibáit

2023. július 04.
13.9751
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Division 2 hamarosan kitiltási hullámot fog indítani, mivel rengeteg játékos használ ki egy olyan hibát, amit a Ubisoft még nem javított ki, az érintettek két hetes, vagy annál hosszabb eltiltást kapnak, de felmerült a teljes tiltás is.

A hibát a fejlődés gyorsítására használták a játékosok a Descent módban, mindezt úgy, hogy a Ubisoft Connecten keresztül csatlakoztak egy másik, már a Descentben lévő játékoshoz, hogy XP-t szerezzenek. A cég közölte, elkötelezettek a tisztességes és élvezetes játékkörnyezet fenntartása mellett, alaposan kivizsgálták a helyzetet és azonosították azokat, akik szisztematikusan használták az exploitokat.

A Ubisoft hozzáteszi, a Descent glitch első alkalommal elkövetett elkövetői két hétre felfüggesztésre kerülnek és nem férhetnek hozzá a játékhoz. A fiókjuk egy újabb szabálysértés esetén újabb, hosszabb felfüggesztést kap és aki folytatja a szabálysértéseket, azt véglegesen is kitilthatják a játékból.

The Division 2 hamarosan kitiltási hullámot fog indítani, mivel rengeteg játékos használ ki egy olyan hibát, amit a Ubisoft még nem javított ki, az érintettek két hetes, vagy annál hosszabb eltiltást kapnak, de felmerült a teljes tiltás is.'>
3 hozzászólás

Tommy

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

A saját ****ságuk miatt büntetik a játékosokat, korrekt. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 1 hete és 3 napja

Dehát ezt a hibát ők okozzák, magukat kéne talán büntetni. röhögő smiley Javítás lenne a feladat Ubisoft...

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

És ha nem is tudnak róla? meglepett smiley

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profilja